ΜΕΝΟΥ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Για να συμμετέχει κάποιος στην Τράπεζα Χρόνου πρέπει να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα:

1ο ΒΗΜΑ: ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να γίνετε μέλος της Τράπεζας Χρόνου πρέπει αρχικά να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στον ιστότοπό της, όπου θα εισάγετε το προσωπικά σας στοιχεία. Το βήμα αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους:

  • Ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας
  • Τηλεφωνικά στο 26610 21203
  • Με την επίσκεψη σας στην Τράπεζα Χρόνου στα γραφεία της «Equal Society– Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών» στην οδό Γεωργίου Θεοτόκη 61, 4ος όροφος

2ο ΒΗΜΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

Θεωρώντας την προσωπική επαφή μαζί σας, το πιο αποτελεσματικό μέσο για την κατάκτηση των στόχων της Τράπεζας Χρόνου, πραγματοποιείται μία συνάντηση για την πιστοποίηση σας ως χρήστης και για την ενημέρωσή σας για τον τρόπο λειτουργίας της.

3ο ΒΗΜΑ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Μετά από 24 ώρες θα σας αποστείλουμε στην ηλέκτρονική σας διεύθυνση ταχυδρομείου (e-mail) ένα μήνυμα ενεργοποίησης του λογαριασμού σας. Το κείμενο θα περιέχει έναν υπερσύνδεσμο (link) πάνω στον οποίο πρέπει να πατήσετε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής.

4ο ΒΗΜΑ: ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗΣ

Μετά την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, μπορείτε να συνδεθείτε στην πλατφόρμα της Τράπεζας Χρόνου, εισάγοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε δημιουργήσει. Στη συνέχεια, μπορείτε να αναζητήσετε υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρονται και να καταχωρήσετε νέες αγγελίες.


5ο ΒΗΜΑ: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ

Για να εκτελεστεί μια συναλλαγή, οι χρήστες κατόπιν προσωπικών συνεννοήσεων  μεταξύ τους, μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ορίζουν το χρόνο και τον τόπο συναλλαγής.


6ο ΒΗΜΑ: ΠΙΣΤΩΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Με τη λήψη μιας υπηρεσίας- προϊόντος ο δέκτης και ο πάροχος έχει την υποχρέωση σε χρονοδιάστημα 24 ωρών να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές του συστήματος στο τηλέφωνο 2661021203 επιβεβαιώνοντας την πραγματοποίηση της συναλλαγής, ώστε να χρεωθεί ο δέκτης και ταυτόχρονα να πιστωθεί ο πάροχος.