ΜΕΝΟΥ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

IMG 3423Σε μια μοναδική εκδήλωση με γνώμονα τον άνθρωπο και στόχο την ουσιαστική ευαισθητοποίηση του κοινωνικού ιστού, ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός

, Equal Society– Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών, έστησε την Τετάρτη 28 Μαΐου στην Πλατεία Λιστόν, (Πεντοφάναρο), μια πρότυπη «τράπεζα αίματος» στο πλαίσιο εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Μάζεψε τα βλέμματα των περαστικών οι οποίοι ενημερώθηκαν με έντυπο υλικό για τις αξίες της εθελοντικής αιμοδοσίας ενώ από την πλευρά τους δεκάδες Κερκυραίοι στάθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της EqualSocietyπραγματοποιώντας μια … κατάθεση ζωής.

Το αίμα,  δεν παράγεται σε κανένα εργαστήριο και δεν υπάρχει κάποιο υποκατάστατο γι’ αυτό. Κάθε μέρα εκατοντάδες συνάνθρωποι μας χρειάζονται βοήθεια. Η ανάγκη τους αυτή, μπορεί να ικανοποιηθεί μόνο με την εθελοντική αιμοδοσία, μόνο με τη συνεισφορά όλων.

Η για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κινητοποίηση και η ευαισθητοποίηση της Equal Societyγια την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το ραντεβού ανανεώνεται !!!