ΜΕΝΟΥ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ


01Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί έναν από τους κύριους άξονες του Εθνικού Συστήματος Υγείας και με αυτήν τη σκέψη η Equal Society βρέθηκε την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου από τις 10.00 το πρωί ως τις 14.00

το μεσημέρι στο Ισόγειο της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, (πρώην Νομαρχία), στήνοντας μια πρότυπη «τράπεζα αίματος».

Κάθε αιμοδοσία είναι μια ευκαιρία για να συναντηθούμε και να θυμηθούμε ότι μια τέτοια πράξη προσφοράς είναι τόσο σημαντική όσο και η ίδια μας η ζωή.Και η αλήθεια είναι πως δεν θέλει πολλά. Αρκεί μια γερή δόση καλής σας διάθεσης και μόνο ο ειδικός γιατρός της αιμοδοσίας.

Η Equal Society Έμπρακτα ευαισθητοποιημένη απέναντι σε κάθε θέμα κοινωνικής προσφοράς η Equal Society καλεί όλους ανεξαιρέτως στις τακτικές της αιμοδοσίες προκειμένου να κάνουμε όλοι μαζί μια ξεχωριστή «κατάθεση» ζωής.

Στόχος της συγκεκριμένης προσπάθειας, είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η εθελοντική συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερου κόσμου. Δίχως άλλο η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη ευαισθησίας, πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης. Παρακινούμε όλους όσους μπορούν, να δώσουν λίγο αίμα ως δείγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπό.