ΜΕΝΟΥ

ΓΛΥΚΙΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ !!!

22Μια εβδομάδα πέρασε και ο ήχος παραμένει φρέσκος , αποτυπωμένος στο μυαλό μας. Το άκουσμα εκείνων των παιδικών φωνών, το πνεύμα της ημέρας. Κάτι το ξεχωριστό. Το ιδιαίτερο.

Παιδιά στα λευκά, στο χρώμα της αθωότητας και της ανεμελιάς ένωσαν τις φωνές τους. Και γύρω τους δεκάδες κόσμου να ακολουθούν την μελωδία. Το ήχοχρωμά τους.

Το σκηνικό που έστησε η Equal Society την Παρασκευή 20 Ιουνίου στην Κέρκυρα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, ιδιαίτερο.

Παιδιά άρχισαν να εμφανίζονται ξαφνικά από τα γύρω καντούνια της Πλακάδας του Αγίου Σπυρίδωνος. Με το κάλεσμα του αρμονίου... η μουσική ένωσε τις 50 παιδικές φωνές και η δράση μας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, ξεκίνησε! Ο κόσμος σταματούσε έκπληκτος και τραγουδούσε με την παιδική χορωδία του Ιονίου Ωδείου.

Δεν είναι τυχαίο. Η μουσική ενώνει. Προσφέρει χαμόγελα και νότες χαράς. Την Παρασκευή ο Οργανισμός μας με τις παιδικές φωνές ως όχημα έκανε τον κόσμο της Κέρκυρας να χαμογελάσει και να σιγοτραγουδήσει. Η Equal Society από μια τέτοια ημέρα ανάδειξης της μαγείας της μουσικής και της πολιτισμικής μας ευαισθησίας δεν θα μπορούσε να λείπει.

Και όσα εισπράξαμε, αξία, ανεκτίμητη.