ΜΕΝΟΥ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΙΣ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

banner2Έμπρακτα ευαισθητοποιημένη απέναντι σε κάθε θέμα κοινωνικής προσφοράς η Equal Society θα βρίσκεται την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου από τις 11:00 το πρωί ως τη 13.00 το μεσημέρι στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας (πρώην Νομαρχία) στήνοντας μια πρότυπη «τράπεζα αίματος» στο πλαίσιο της εθελοντικής αιμοδοσίας που γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο νησί της Κέρκυρας.

Η αιμοδοσία αποτελεί στάση ζωής των ανθρώπων, τους ενώνει και υπερασπίζεται την ίδια τη ζωή. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, μιας και το αίμα δεν παράγεται σε κανένα εργαστήριο και δεν υπάρχει κάποιο υποκατάστατο γι’ αυτό. Κάθε μέρα εκατοντάδες συνάνθρωποί μας χρειάζονται βοήθεια.

Για εσένα η αιμοδοσία είναι 5’. Για κάποιον άλλο όμως, είναι όλη του η ζωή! Για το λόγο αυτό η κινητοποίηση και η ευαισθητοποίηση για την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας είναι άμεση ανάγκη. Η Equal Society απευθύνει έκκληση να σταθείτε στο πλευρό της, να κάνετε μια… «κατάθεση» ζωής και να δημιουργήσετε… «Δεσμούς Αίματος».

Όσο υπάρχουν άνθρωποι με αξίες, θα υπάρχουν και τέτοιες ανιδιοτελείς πράξεις αλληλεγγύης, αλτρουισμού και κοινωνικής προσφοράς.

Χαρίζουμε λοιπόν ΖΩΗ στις 16 Δεκεμβρίου 2015! Αφιέρωσε 5’ από το χρόνο σου και δώσε και εσύ μια «ανάσα ζωής»…!!