ΜΕΝΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Ο Οργανισμός μας στηρίζει ΟΛΙΣΤΙΚΑ τα μέλη των ευπαθών ομάδων του Δήμου Κέρκυρας, για το λόγο αυτό η EQUALSOCIETY, τα supermarket«ΔΗΜΗΤΡΑ» & η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ με αίσθημα κοινωνικής προσφοράς καλούν την κερκυραϊκή κοινωνία να σταθεί στο πλευρό τους ώστε να βοηθηθούν οικονομικά αδύναμες οικογένειες που σήμερα αδυνατούν να ανταποκριθούν σε βασικές βιοτικές ανάγκες.

Κάθε μήνα, πραγματοποιώντας τις αγορές μας από τα supermarket«Δήμητρα», αφήνουμε την προσφορά μας σε τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής στο ειδικά διαμορφωμένο καλάθι που θα βρίσκεται στην είσοδο των καταστημάτων.

Αυτήν τη φορά θα βρισκόμαστε εν όψει των εορταστικών ημερών την Παρασκευή 03/04 στα καταστήματα Λευκίμμης και Υπερδήμητρα (Κανάλια) και Σάββατο 04/04 στα καταστήματα Υπερδήμητρα και Πίνιας τις ώρες 11:00 – 16:00.

Συμπαραστεκόμαστε στους συμπολίτες μας συγκεντρώνοντας:

• Όσπρια
  • Λάδι
  • Μέλι
  • Αλεύρι
  • Γάλα εβαπορέ
  • Ζάχαρη
  • Αλάτι
  • Κονσέρβες
  • Τοματοπολτός
  • Μπισκότα & κρουασάν
  • Πουρέ σκόνη
  • Χυμοί συμπυκνωμένοι-φρουτοποτά
  • Απορρυπαντικά ρούχων
  • Υγρό σαπούνι πιάτων
  • Καθαριστικά σπιτιού
  • Σαμπουάν
  • Χαρτί υγείας
  • Χαρτί κουζίνας
  • Βρεφικές πάνες & μωρομάντιλα

Στόχος μας να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας που χρήζουν ανάγκης! Καλούμε λοιπόν όλους εσάς να δείξετε την ευαισθησία σας για όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και να σταθείτε αρωγοί στην προσπάθεια μας.